Change: The Heart of Growth

Our motto this year “Change: The Heart of Growth” will give you inspiring ideas on the newest innovations in the industry. We’ll talk about digital asset management as a changing trend and technology along with change management topics. These are given by to DAM experts like Theresa Regli, John Horodyski, Thomas Schleu and many more.

On Monday, October 9th, we offer an educative agenda with presentation from DAM experts and fascinating real-world case studies. Registration begins at 8.30am, we start at 9.30am and finish at 5pm.

After the first day, you will be invited to the Stone Brewing for a fun evening including networking, beer tasting and a tour of the brewery.

On Tuesday, October 10th, we’ll have a full line-up of informative breakout sessions across three separate tracks. We start at 9am with breakfast and welcome, the sessions begin at 9.30am, we finish at 4.30pm.

WHEN WHAT WHO DESCRIPTION
8:30 AM Registration and Breakfast
9:30 AM Canto Welcome, Vision, and Roadmap Jack McGannon, Canto CEO
Thomas Mockenhaupt, Canto CSO
09:50 AM DAM Industry Keynote 1 Ramzi Rizk, EyeEm Vision
10:10 AM DAM Industry Keynote 2 Theresa Regli, KlarisIP
10:40 AM Coffee Break
11:10 AM Customer Story: Voith N.N.
11:40 PM Customer Story: Schluter-Systems Udo Schlüter, Schluter-Systems KG
12:10 PM Customer Story: Seenotretter Anke Reemts, DGzRS
12:40 PM Lunch Break
2:00 PM Panel: Video Management Moderated by Rainer Zugehör, movingimage
2:50 PM Customer Story: MEWA N.N.
3:20 PM Coffee Break
3:50 PM Customer Story: Bistum Würzburg Tobias Otto, Bistum Würzburg
4:20 PM Customer Story: Giessen 46ers Sebastian Jung, Giessen 46ers
4:50 PM Closing Remarks Jack McGannon, Canto; Thomas Mockenhaupt, Canto; Ines Köhler, Canto

Subject to change.

When Duration Track 1 Track 2 Track 3
09:00am   Arrivals and Breakfast  
09:30am 15 min Welcome  
09:45am 45 min

How to get the most out of Cumulus

Brand Portals (eCentral) Video Management (movingimage)

 

10:30am 20 min Break  
10:50am 45 min

Cumulus 11

Marketing Trends & DAM Deployment Options

 

11:35am 10 min Break  
11.45am 45 min

Scaling Search in Cumulus

Integration Overview

John Horodyski: Metadata Magic

 

12:30pm 75 min Lunch  
01:45pm 45 min

Cumulus Portals

DAM & AI Change Management

 

02:30pm 10 min Break  
02:40pm 45 min

Global Media Distribution

Creative Collaboration & Workflow Meet Flight

 

03:25pm 10 min Break  
03:35pm 45 min

Cumulus 11

Digital Rights Management    

Become an Event Sponsor

Increase your reach and awareness with leading Cumulus customers and new DAM prospects.

Attending the summit we’ll have marketing professionals, creatives, digital asset managers and IT directors and managers from multiple industries.